Minislotdag

zaterdag 17 juni 2017 - zaterdag 17 juni 2017   |   00:15 - 00:15   |   Complex HC Tilburg
De Minislotdag op HC Tilburg heeft dit jaar een smakelijk thema: Smul mee op HCT.

Op 17 juni komen 56 jongens- en meisjesteams naar HC Tilburg als healthy foodies, zoetekauwen, Italiaanse hapjes en snacks. Wij zijn benieuwd hoe creatief iedereen zich uitleeft rond het thema Smul mee op HCT. Tientallen hamburgers, cupcakes en nog vele andere lekkere hapjes zijn de hele dag in de weer zijn op de velden.
Bijna 500 jonge hockeyjongens en -meiden spelen wedstrijden, gaan over stormbanen en genieten van een heerlijke lunch op hun gezellige kampeerplek-voor-een-dag. Tijdens het slotstuk van de dag, het bekende defilé over het hoofdveld, tonen alle teams nog een keer hun geweldige outfit. Het publiek kijkt weer erg uit naar deze prachtige show!

De Minislotdagcommissie is heel blij dat de volgende bedrijven sponsor zijn van dit evenement: Van Heeswijk Makelaars, Appeldoorn Tendermanagement, Censor, Vlack, HGL, TCR Plastics, De Pont Reijrink Advocaten, Van Gilse, Outdoor-bso Warande, Foto Tuerlings, DS Smith, Hoge Hoek, Bovelander Attractieverhuur, Uitspanning de Zeven Geitjes, TK Hockey, ReijnRetro, Gastvrij HC Tilburg, Pas Specialiteiten en HP Consult.

Programma 17 juni
8.30 uur:    HC Tilburg terrein open
9.15 uur:    Opening minislotdag 2017 Smul mee op HCT
15.15 uur:  Spectaculaire afsluiting met defilé en prijsuitreiking

Voorpret voor Smulpapen
Al eens eerder op HC Tilburg geweest tijdens de Minislotdag? Dan weet je wat je kunt verwachten. Voor degenen die nieuwsgierig zijn of al in de stemming willen komen:

·     Volg HC Tilburg op Instagram, Facebook en Twitter en like de berichten over de minislotdag

·     Gebruik in je reactie op social media #smulmeeophct  #msd2016  #hctilburg.
Hier kun je ook iets delen over de voorpret van je team voor 17 juni. Wij zijn benieuwd!