Ni
wo 7-7

Definitieve Teamindeling Jongste Jeugd seizoen 2021-2022

De definitieve teamindelingen voor de Jongste Jeugd voor het seizoen 2021-2022 zijn bekend. Deze vind je achter de login op de website (via het menu Club – Documenten – Jongste Jeugd).

 

Deze indeling wordt binnenkort zichtbaar in de HCT app.

 

De definitieve teamindeling is met veel zorg door de lijncoördinatoren en de Hockey Technisch Jongste Jeugdmanager samengesteld. Uiteraard op basis van de input van huidige coaches en trainers en eventuele reacties na de voorlopige teamindeling. Er is natuurlijk zo veel als mogelijk rekening gehouden met alle wensen om samen te worden ingedeeld.

 

Het is niet meer mogelijk wijzigingen in de indelingen aan te vragen of voor te stellen. In principe gaan we met deze teams het nieuwe seizoen starten.

 

Hoe eerder de teams een coach en manager hebben, hoe beter. Coaches en managers kunnen zich daarom nu al melden door een mail aan de lijncoördinator (van de nieuwe lijn) te sturen. Een deel van de aanmeldingen is al verwerkt in het schema, maar nog niet allemaal. Natuurlijk zorgen we er samen voor dat alle teams weer goede begeleiding krijgen.

 

De Jongste Jeugdcommissie

 

Lijncoördinatoren jongste jeugd:

 

Lijncoördinator 3-tallen (F-jeugd): Caroline Norder - [email protected]

Lijncoördinator 6-tallen (E-jeugd): Kim Wolff - [email protected]

Lijncoördinator 8-tallen (E-jeugd): Michelle Harts en Leon Arets - [email protected]