Ni
di 12-1

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Afgelopen week hebben wij voor alle vrijwilligers, waarvan wij geen actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben, deze aanvraag ingediend. We informeren je graag over het waarom en hoe;
 
Je bent als vrijwilliger actief bij HC Tilburg, daar zijn wij heel blij mee. Samen houden wij onze mooie vereniging draaiend, zodat we allemaal in een veilige omgeving actief kunnen zijn . Onderdeel van het waarborgen van een veilig sportklimaat is dat we voor al onze actieve vrijwilligers een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereisen. We zijn weer gestart met de actualisatie van al onze VOG’s. In dit proces doorlopen we de volgende stappen. We willen je hierover informeren en vragen jouw medewerking;

  • Vanaf week 1 vragen wij online voor jou een VOG aan. Deze aanvraag slaan wij digitaal op.
  • Je ontvangt meteen na de aanvraag een e-mail vanuit Ministerie van Justitie en Veiligheid (Mijn Justis) met daarin de login gegevens waarmee je via de website van het Ministerie zelf je VOG dient aan te vragen; gelieve dit zo spoedig mogelijk te doen.
  • Binnen 30 dagen wordt de VOG per post naar je huisadres gestuurd.
  • We verzoeken je een foto of scan te maken van je VOG en deze te sturen naar [email protected]
  • Deponeer tevens de originele VOG in de brievenbus, te vinden in de centrale entree van het clubhuis. Dit deel van het clubhuis is geopend tijdens trainingsuren en oefenwedstrijden op zaterdag.
 
Wij monitoren de voortgang van alle aanvragen en de ontvangen digitale en originele papier VOG’s. Wij willen halverwege februari 2021 dit proces hebben afgerond, zodat we dan alle VOG’s weer actueel hebben.
 
Bedankt voor jullie medewerking,
Team HC Tilburg