Ni
vr 4-12

EEN CADEAU VOOR AL ONZE LEDEN!

We vinden het, zeker in deze periode, belangrijk om in contact te blijven met onze sponsoren. Een onderdeel van deze verbinding is ons activatieprogramma. Het programma zal de komende maanden verder uitgewerkt en uitgelegd gaan worden én biedt altijd voordeel voor al onze leden.

Vollenhoven Olie, misschien beter bekend als AVIA in Tilburg en omgeving, bestaat dit jaar 125 jaar. Deze zeer gewaardeerde en trouwe sponsor is één van de sponsoren die de samenwerking verder gaat verdiepen én op deze manier de feestelijke mijlpaal gaat vieren.

Dit houdt concreet in dat we samen het clubsparen gaan introduceren. Clubsparen betekent dat al onze leden medio februari 2021 een gratis clubspaarpas ontvangen, waarmee tijdens elke tankbeurt bij geselecteerde AVIA-stations tevens gespaard wordt voor HC Tilburg. In combinatie met het tanken via de clubspaarpas, ontvangt u een flinke korting op het beste wasprogramma.

Het gespaarde bedrag wordt bij de start van het seizoen ingezet tijdens de kick-off jongste jeugd & jeugd, tijdens de clubavond voor senioren én start van het jeu de boules-seizoen.

Laten we er samen een succes van maken.

Dankjewel Vollenhoven Olie (AVIA) voor deze cheque met dit prachtige geldbedrag! En binnenkort ontvangt u van ons meer informatie omtrent het clubsparen.