Ni
do 25-6

ARE YOU UP FOR THE CHALLENGE?!

DEZE ZOMER OP HC TILBURG, DE NEXT LEVEL ZOMERKAMPEN!

Na overleg met het RIVM, de gemeente en de zekerheid dat we aan alle richtlijnen kunnen voldoen gaan we deze zomer het veld weer op. Onze partner Kicks n Sticks heeft de afgelopen weken de draaiboeken succesvol getest bij een aantal verenigingen en samen organiseren we drie super gave kampdagen voor kids van 04 t/m 14 jaar. 

 

Next Level Zomerkampen data:

-        16 & 17 juli 2020

-        6 & 7 augustus 2020

 

We hebben enorm veel zin in om er fantastische dagen van te maken. We gaan aan de slag met nieuwe hockey skills, tricks en challenges en uiteraard mogen de meettrainingen niet ontbreken. Tijdens de zomerkampen zijn de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van het NOC-NSF en de protocollen van de KNHB leidend. Er zullen daardoor bepaalde aanpassingen zijn. 

 

Om de trainingsdagen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken worden deze onderverdeeld in vier leeftijdscategorie├źn: 4-5 jaar, 6-8 jaar, 9-11 jaar en 12-14 jaar. De trainingsdagen beginnen tussen 8:30 en 9:30 en eindigen tussen 15:00 en 16:00, 

Aansluitend zal er op vrijdag een barbeque worden georganiseerd. Deze is optioneel en hier zijn kosten aan verbonden.*

 

Dit wil je niet missen! Dus wacht niet te lang en schrijf je in via https://kicksnsticks.eu/zomer2020/

 

Datum & kosten

Datum: 16 & 17 juli en 6 & 7 augustus 2020 

Locatie: Hc Tilburg terrein 

Kosten: €105,-  2 kampdagen*

 

*kosten barbeque zijn €7,50 per kind en €15,00 per volwassene. Opgeven voor de barbeque kan via het inschrijfformulier en betaling vindt plaats voorafgaand aan de barbeque.

*De zomerkampen zijn inclusief Indian Maharadja shirt. 

 

Vragen of meer informatie? Ga naar https://kicksnsticks.eu/zomeractiviteiten/