Ni
do 8-8

Start Season: 30-31 augustus en 1 september

Eind augustus gaat het nieuwe seizoen van start en wij willen jou een onvergetelijke start mee geven! Kom dan ook in het weekend van 30-, 31 augustus en 1 september naar de club!

Op vrijdag 30 augustus trappen wij het weekend af met het traditionele DUW feest. Vanaf 18.00 uur zet HC Tilburg alle vrijwilligers in het zonnetje!

Zaterdag 31 augustus, 10.00 uur tot en met 18.00 uur:

Start de Jongste Jeugd en Jeugd de dag met onderlinge hockeywedstrijden. Buiten deze wedstrijden is er voor iedereen wat te doen! Zo kun je in een Formule 1 wagen rijden, meespelen met een FIFA tournooi, knutselen, schminken, je hockey skills verbeteren, mountainbiken en nog véél meer!

Zaterdag 31 augustus, 16.00 tot en met 23.00 uur:

Organiseert HC Tilburg voor alle leden en supporters een borrel wat uiteindelijk overloopt in een feestavond (18+) met verschillende dj's en artiesten, van oa. Exclusive Dj's!

Ook zijn er gedurende de dag verschillende food stands zodat jullie een goede bodem kunnen leggen!

Zondag 1 september, 9.00 tot en met 13.00 uur:

Verzorgt HC Tilburg voor alle seniorenteams een ontbijt aan een picknicktafel en worden er vervolgens 2 onderlinge wedstrijden gespeeld, na afloop is er een HC Tilburg meetingpoint langs de lijn van de Tilburg Ten Miles om alle deelnemers aan te moedigen!

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws