Ni
wo 3-7

Save the date!

Save the date!


We hebben inmiddels weer het einde van een mooi seizoen bereikt. Seizoen 2018-2019 was er weer één met vele hoogtepunten zoals een goed georganiseerde competitie, vele evenementen en tournooien waarbij clubgevoel, maatschappelijke verantwoordelijkheid en ambitie centraal stonden. We kijken nu al uit naar weer een mooi seizoen en dat willen we goed beginnen door een speciale openingsweekend te organiseren met allerlei leuke activiteiten. Zet dus de dagen 30 augustus t/m 1 september alvast in je agenda, want dat wil je niet missen!

Uiteraard vinden dan de eerste oefenwedstrijdjes plaats voor de jeugd. Maar er worden niet alleen maar hockey wedstrijden gespeeld. Zo komt er ook een hockey funpark met allerlei hockey fun things to do, een kidsplein, een modeshow en een marktplaats waar allerlei hockeyspullen aangeschaft kunnen worden en nog veel meer! Kortom heel veel leuke activiteiten en daar hoort natuurlijk ook een knalfeest bij op zaterdagavond met diverse DJ’s en een echte disco dansvloer.

We hebben er samen een mooi seizoen van gemaakt en dat was nooit gelukt zonder de vele vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt. Zonder de inzet van deze grote groep mensen zou onze club nooit kunnen bestaan. Daarom wil het bestuur van de club graag alle vrijwilligers hiervoor bedanken met een groot feest. Normaal vond aan het eind van ieder seizoen het jaarlijkse DUW-feest plaats om alle vrijwilligers te bedanken die zich het afgelopen jaar ingezet hadden, maar nu gaan we dat doen aan het begin van het seizoen tijdens dit speciale openingsweekend.

Houd dus de website en/of onze social media kanalen in de gaten voor het definitieve programma, maar zet deze data alvast in je agenda. Want dit wil je natuurlijk niet missen. Iedereen die maar op enige manier betrokken is bij de vereniging is natuurlijk van harte welkom. Kom jij ook?

Nieuws afbeelding