Ni
di 2-7

Teamindeling A-jeugd

Beste speelsters, spelers en begeleiders van de jeugdteams, 


Dit jaar was de puzzel van de teamindelingen lastiger dan andere jaren en hebben we moeilijke besluiten moeten nemen t.a.v. de definitieve teamindelingen. Dit betekent dat we voor de meisjes en jongens A de definitieve teamindeling pas nu kunnen publiceren. Dit heeft te maken met o.a. last minute opzeggingen, langdurige blessures en de grote hoeveelheid vriendinnen teams in de meisjes A. 

Concreet hebben we helaas MA6 moeten terug trekken en de overgebleven speelsters moeten verdelen over andere teams. Sommige speelsters zitten hierdoor in een lager team nummer, andere in een hoger team nummer, allen echter doorgaans wel op hetzelfde speelniveau of hoger. 

Voor jongens A heeft de selectie wat langer geduurd dan verwacht en hebben we te maken gehad met opzegging waardoor de bezetting in de teams nog laag is. Voor de overige teams (jongens en meisjes B, C en D) zijn de spelerswijzigingen minimaal en al individueel gecommuniceerd aan de speelsters en spelers zelf. 

Binnenkort worden alle teams definitief zichtbaar in de hockey-app. Alles is met de grootste zorgvuldigheid gebeurd en we hopen dat iedereen een mooi hockey seizoen tegemoet gaat en wensen jullie veel hockeyplezier. Maak er iets moois van met elkaar! 

Voor nu een fijne welverdiende zomervakantie gewenst, 

Met sportieve groet, 

De jeugdcommissie