Ni
za 11-5

Volgend seizoen

Beste jeugdleden en ouders,

We zitten midden in het sportieve lenteseizoen, maar graag brengen we alvast de volgende data bij de jeugdleden onder de aandacht.

Op basis van input vanuit de huidige coaches/trainers/TC’s en de ontwikkelwedstrijden maken de lijncoördinatoren van de (jongste) jeugdcommissies de nieuwe teamindeling in overleg met de Hockey Technisch Jeugdmanager. Deze voorlopige teamindeling wordt zondag 16 juni bekend gemaakt.

  • Wil je samen met een vriend of vriendin in een team worden ingedeeld, stuur je lijncoördinator dan uiterlijk zondag 26 mei dit verzoek toe. Beide leden moeten afzonderlijk per mail dit verzoek indienen. De (jongste) jeugdcommissies doen dan haar uiterste best dit ook mogelijk te maken, maar er is geen garantie. Uiteraard worden jullie ingedeeld volgens de beoordeling van de minst sterke speler/speelster.
  • 2e jaars A-jeugdspelers die naar de (jong)senioren gaan en een nieuw team willen vormen, kunnen zich uiterlijk zondag 26 mei aanmelden bij [email protected] Ouders en/of spelers/speelsters kunnen tot 20 juni reageren op de indeling na bekendmaking via de lijncoördinator en uiterlijk woensdag 26 juni is de teamindeling definitief.
  • Zodra de teams bekend zijn gemaakt, kunnen coaches en managers zich via de lijncoördinatoren aanmelden. Zij zullen alle aanmeldingen inventariseren en na overweging binnen de (jongste) jeugdcommissies, de door hen aangestelde vrijwilligers informeren, waarna zij met hun nieuwe teams aan de slag kunnen. De aanmeldingen die reeds via de enquête zijn ontvangen, worden daarin meegenomen.
  • LET OP ook de opgave voor het zaalhockeyseizoen zal dit jaar al vóór de vakantie worden opgestart, zodra de teams bekend zijn. We streven er naar om met volledige teams te zaalhockeyen. De vakantie begint op 6 juli 2019. Teams die willen doortrainen kunnen zich melden bij de Hockey Technisch Jeugdmanager, via emailadres: [email protected].
  • We zullen alle leden en ouders nog nader informeren over het nieuwe seizoen, maar noteer in ieder geval de grote, feestelijke Kick-Off op 31 augustus/1 september voor alle (jongste) jeugd-, seniorenteams en vrijwilligers.

Belangrijke emailadressen (per leeftijdscategorie):

Lijncoördinator F-tallen (3-tallen): vacature [email protected]

Lijncoördinator E6-tallen: Danny Sparidaens [email protected]

Lijncoördinator E8-tallen Michelle Harts [email protected]

Lijncoördinator Meisjes D: Dick Siemerink/ Renger Brouwer [email protected]

Lijncoördinator Meisjes C: Hadeline Vorselaars [email protected]

Lijncoördinator Meisjes B: Pascale Bauer [email protected]

Lijncoördinator Meisjes A: Bianca Simjouw [email protected]

Lijncoördinator Jongens C-D: Joost Eekelaar [email protected]

Lijncoördinator Jongens A-B: Ellen Ketelaars [email protected]

Commissie jong senioren: Monique Haans/Daniëlle Bosmans [email protected]

Hockey Technisch Jeugdmanager: Pascal Claveaux [email protected].

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws