Ni
wo 8-5

Nieuwe speelster Dames 1 en nieuwe coach MA1 stelt zich voor

Hé Tilburg!

Wat leuk dat ik een bijdrage mag leveren aan jullie weg naar de top, zowel als trainer coach van MA1 en als speelster bij Dames 1. Na 10 jaar Union, 10 jaar Nijmegen en afgelopen jaar bij Hurley gespeeld te hebben (ik hoor je denken, hoe oud is zij dan, ja al 26 jaar), ben ik samen met Tilburg tot een mooie samenwerking gekomen om verder te timmeren aan de weg omhoog- tijd voor 10 jaar Tilburg? 


Ik werk zelf als ZZP-er binnen de sport en coaching (Senna sport en coaching) en ben onder andere al jaren actief als hockeytrainer, waar ik veel verschillende dingen doe of gedaan heb, bijv als hoofdtrainer hockeyacademie om jeugdig talent te ontwikkelen, een aantal jaren Nijmegen jeugd (MA1/MB1) op landelijk niveau, technische trainingen eerstelijns jeugd bij Union etc. 

Ik krijg enorm veel energie van een groep mensen die samen een proces in stappen om met elkaar een doel te bereiken, waarin ze zowel persoonlijk en als groep zich weten te ontwikkelen. Een mooie kans, een mooie club, een mooi proces... ik heb er zin in! Ik maak graag snel kennis met jullie.

Senna Bombach

📸 Koen Suyk

Nieuws afbeelding