Ni
wo 8-5

Scheidsrechterscursus voor ouders van de C-, D-jeugd en achttallen

Op zaterdagmorgen 18 mei is er een "stoom”cursus voor de scheidsrechterskaart, bedoeld voor ouders van de C-, D- jeugd en achttallen.


Met ingang van het komende seizoen zullen namelijk ook de wedstrijden van de C-jeugd worden gefloten door één ouder en één aangewezen scheidsrechter. Dat is nu al het geval bij de D-jeugd en de achttallen.

Tot nu toe hebben zich 9 ouders opgegeven en dat is te weinig om het examen door te laten gaan (de KNHB vereist minimaal 12 kandidaten). Ook coaches, managers en trainers zonder kaart zijn van harte uitgenodigd!

De cursus vindt plaats in Boerke Mutsaers (Vijverlaan 2, 5037 AM Tilburg) en start om 9.00 uur precies. Direct daarna om 11.30 uur is het examen tot 12.15 uur. Dus in één ochtend je scheidsrechterskaart halen in plaats van in drie avonden: echt een "stoom”cursus.

Daarbij hebben we bij HC Tilburg een goede status m.b.t. het behalen van het examen. Waar landelijk meer dan de helft zakt voor het examen, is bij het laatste (ouder)examen iedereen geslaagd en bij het laatste jeugdexamen meer dan 80% geslaagd!

Graag een dringend verzoek om je aan te melden voor deze cursus. Aanmelden kan via [email protected].

Nieuws afbeelding