Ni
di 7-5

Jong Senioren 18-24

We gaan wat veranderen volgend seizoen!

Terwijl het hockey seizoen nog volop aan de gang is, kijken wij alvast vooruit. Voor de groep tussen 18-24 jaar gaat er komend seizoen wat veranderen. Samen gaan we werken aan de bevordering van de doorstroom van junior naar senior.

Gratis €75,- horeca tegoed voor jou!

  • De contributie blijft zoals je gewend bent €305,- per jaar, maar €75,- van deze contributie wordt omgezet in horeca tegoed. Deze mag je vrij besteden in de horeca van HC Tilburg.
  • HC Tilburg gaat de leeftijden 18-24 jaar op één avond laten trainen en proberen op zondag de wedstrijden in een zo kort mogelijke periode te plannen.
  • Daarnaast gaan we 1 keer per maand na afloop van de training een thema avond organiseren, waar we onder het genot van een drankje de week gezellig met elkaar kunnen afsluiten!

Bring a friend en profiteer van nog eens €30,- extra horeca tegoed

Heb jij een vriend(in) tussen de 18 en 24 jaar die ook graag wil hockeyen bij HC Tilburg, dan kunnen jullie allebei €30,- horeca tegoed ontvangen. Zorg dat jouw vriend(in) zich aanmeldt via de website met ‘aangedragen door’ en dan jullie beide namen vernoemt. Dan ontvangen jullie allebei €30,- horeca tegoed! Doe dit wel vóór 31 mei 2019, hierna is deze actie niet meer geldig!

Wij kijken al uit naar komend seizoen!

Direct inschrijven? Klik dan hier voor de inschrijfpagina.

Nieuws afbeelding