Ni
za 9-2

Trainingen senioren, breedte en jongste jeugd

Nog twee weken en dan is de zaalperiode voorbij en gaan we het veld op. In het weekend van 16 en 17 maart begint voor de senioren, breedte en jongste jeugd de veldcompetitie weer. Het reguliere trainingsschema gaat van start in de carnavalsvakantie op woensdag 6 maart. De accommodatie is tijdens de carnavalsvakantie van vrijdag 1 maart t/m dinsdag 5 maart gesloten en kan er niet getraind worden.

Trainingen senioren- en breedteteams
Tot aanvang van het reguliere trainingsschema kunnen velden gereserveerd worden. De handelingen en afspraken die hiervoor gelden staan elders beschreven. In de carnavalsvakantie (vanaf woensdag 6 maart) kan er volgens het reguliere trainingsschema getraind worden. Inventariseer wel of er voldoende animo is binnen de teams en kijk naar de beschikbaarheid van de trainers.

Trainingen jongste jeugd
Voor de jongste jeugd (E- en F-jeugd) hebben we in de week voor de carnavalsvakantie (maandag 25 februari en woensdag 27 februari) de velden gereserveerd. We houden de trainingsdagen en -tijden aan van het reguliere trainingsschema. Aangezien de jongste jeugd niet traint in de carnavalsvakantie kunnen ze hierdoor toch twee weken trainen voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd. Wel het verzoek om in de week voor de carnavalsvakantie zelf trainers te regelen i.v.m. trainersbijeenkomsten waar de jeugdtrainers van de jongste jeugd verplicht naartoe moeten. Trainende ouders zijn ook welkom op deze trainersbijeenkomsten maar voor hun is het niet verplicht. 

De trainingsgroep jongste jeugd en de munkey starten in de week na de carnavalsvakantie op woensdag 13 maart.

Omdat er bij de jongste jeugd veel nieuwe teams geformeerd zijn zal de veldindeling op maandag en woensdag gedeeltelijk aangepast worden. Hierover volgt later nog een bericht.

Pascal Claveaux
Hockey Technisch Jeugdmanager / HC Tilburg

Nieuws afbeelding