Ni
vr 8-2

Introductie Nick Klaassen als algemeen manager van HC Tilburg

Als bestuur zijn we ontzettend blij en trots dat per 1 februari jl Nick Klaassen bij HC Tilburg in dienst is gekomen in de functie van algemeen manager. In die functie is hij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze vereniging, de horeca, de accommodatie en kantoor. Ook is hij commercieel verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van ons sponsorbestand in het algemeen en de Business Club in het bijzonder. We wensen Nick en zijn team alle succes toe!

Nick stelt zichzelf graag aan jullie voor:

"Mijn naam is Nick Klaassen, 30 jaar oud, geboren in Gilze en 30 jaar later nog steeds woonachtig, inmiddels samen met mijn vriendin Fenne. Ik ben erg actief daar waar ik graag voetbal, golf en fitness.

Na bijna 12 jaar werkzaam geweest bij Prise d’eau Golf heb ik besloten om de stap te maken naar een andere prachtige club in het Tilburgse. Ik ben dan ook erg om trots hier samen met jullie te bouwen aan de toekomst!
Ik houd ervan om samen met andere te werken in een sportieve omgeving, dat geeft me veel energie. Ik zie mezelf dan ook als een echte teamplayer en ik geloof erin door gebruik te maken van ieders capaciteiten en talenten, we meer kunnen bereiken binnen deze club.

De komende maand zal vooral in het teken staan van de vele kennismakingen. Ik zie ernaar uit om leden, collega’s, vrijwilligers , fans en iedereen die verbonden is met deze club te ontmoeten. Uiteraard ben ik ondertussen ook volop bezig met de uitdagingen die er al liggen bij HC Tilburg.
Kom gerust langs om eens kennis met te maken!"

Nieuws afbeelding