Ni
do 8-11

Uitgifte nieuwe hesjes voor jeugdteams

HC Tilburg heeft professionaliteit, veiligheid, uitstraling en hygiƫne hoog in het vaandel staan. Wij gaan stoppen met de oude, vieze en vaak te grote hesjes van de club die een heel hockeyseizoen in een kluisje liggen.

Wij hebben besloten, na een peiling bij de ouders tijdens de Kick-Off, om voor ieder jeugdlid een hesje te regelen die aan twee kanten (geel en blauw) gedragen kan worden. Het hesje wordt, net als een bitje, iedere training en wedstrijd meegenomen en kan wekelijks thuis gewassen worden. Als een hesje goed onderhouden wordt gaat deze meerdere hockeyseizoenen mee. Het hesje heeft een kostprijs van EUR 15,- maar door sponsoring van onze hoofdsponsor Bubbles&Bo kunnen wij de hesjes eenmalig aanbieden voor EUR 5,-. HC Tilburg kan ouders niet verplichten om een hesje te kopen maar het wordt sterk aanbevolen.

Wij verzoeken de coaches om van ieder teamlid EUR 5,- te ontvangen. De coaches halen de hesjes op in het kantoortje en betalen deze namens het hele team middels PIN. Er zijn standaard drie maten: pupil (jongste jeugd), junior (BCD-jeugd) en senior (A-jeugd). Het doel is om de uitgifte binnen drie weken te realiseren. 

Coaches kunnen op de onderstaande data tussen 17:00-19:30 uur de hesjes ophalen en betalen:

Week 46  12-13-14 november: Jongste Jeugd
Week 47  19-20-21 november: CD-jeugd
Week 48  26-27-28 november: AB-jeugd

De munkey en trainingsleden kunnen op woensdag 14-21-28 november tussen 16:00-17:00 uur individueel een hesje kopen tijdens de training. 

Bij vervanging of koop na 1 december 2018 zijn de kosten per hesje EUR 15,-.

Pascal Claveaux
Hockey Technisch Jeugdmanager / HC Tilburg

Nieuws afbeelding