Ni
di 23-10

Clubsparen op de Westermarkt

Winkelcentrum Westermarkt draagt clubs en verenigingen uit Tilburg en omgeving een warm hart toe. Daarom organiseren zij vanaf tot en met zaterdag 10 november de consumentenactie Clubsparen.

Wat is het?
Tijdens deze actiemaand zullen 8 clubs of verenigingen uit Tilburg ‘strijden’ om mooie geldprijzen. De club met de meeste stemmen wint €1000,-, de 2e plaats €750,- de 3e plaats €500,-. en de overige clubs ontvangen €250,- voor de clubkas.

Hoe werkt het?
Tijdens de actieperiode ontvang je als klant van winkelcentrum Westermarkt bij aankopen vanaf €10,- een stembiljet. (één stembiljet per kassatransactie) Met dit stembiljet kan je een stem uitbrengen op je favoriete club, daarnaast maak je door te stemmen kans op een Westermarkt-cadeaubon. Dit alles gebeurt middels een scanzuil die bij het kantoor van de huismeester opgesteld staat. Tijdens de actieperiode wordt via het scherm op de scanzuil de tussenstand bekend gemaakt.

Finale
Op zaterdag 17 november zal de feestelijke finale plaatsvinden in ons winkelcentrum. Tussentijdse standen zijn te vinden op de Facebook pagina van het winkelcentrum.

Deelnemende clubs zijn, naast onze eigen club, zijn:
Tilburg Trappers Jeugd (IJshockey Club)
TWC Pijnenburg (Tilburgse Wieler Club)
KVT (Korfbal vereniging Tilburg)
SVG (Voetbal vereniging Tilburg-West)
Volley Tilburg (Volleybal vereniging)
HC Tilburg (Hockey Club Tilburg)
Tilburg Road Runners (Wegatletiek vereniging)
Carnavalsstichting Tilburg (Bouwende Verenigingen)

Doe ook mee (haal je boodschappen bij winkelcentrum Westermarkt) en breng je stem uit en steun daarmee onze club!

Nieuws afbeelding