Ni
wo 17-10

Belangrijke mededelingen van de Jeugdmanager

Na een drukke en hectische opstartperiode, en het wennen aan een nieuwe werkomgeving, beginnen langzaam alle puzzelstukjes op zijn plaats te vallen. Er wordt hard gewerkt aan een aantal belangrijke zaken:

Invulling laatste vacatures trainers
Ons streven is om na de herfstvakantie alle jeugdteams te hebben voorzien van trainers. Het lijkt erop, gezien de laatste ontwikkelingen, dat we dit kunnen realiseren. De teams die het betreft worden hier binnenkort over geïnformeerd. Dank aan alle ouders en invaltrainers die ervoor gezorgd hebben dat de teams toch konden trainen.

Opmaken van de trainerscontracten
Aangezien de laatste trainers zijn aangesteld en we de laatste weken goed naar het vergoedingssysteem hebben gekeken kunnen we beginnen met het opmaken van de trainerscontracten. Door diverse redenen heeft dit wat vertraging opgelopen maar de eerste stappen zijn gezet. Zodra er meer duidelijkheid is zullen de trainers hierover geïnformeerd worden. De betalingen zullen plaatsvinden in december 2018 en juni 2019.

Samenwerking met de HockeyPraktijk
We gaan dit jaar samenwerken met de HockeyPraktijk. Een belangrijk onderdeel hiervan is een mobiele app die trainers en coaches kunnen gebruiken. Op deze app staat voor iedere categorie en voor ieder niveau voldoende trainingsstof voor het hele hockeyseizoen. Daarnaast staan er ook veel tips op voor coaches m.b.t. diverse tactieken. Deze app is gelinkt aan ons LISA systeem waardoor je de juiste informatie te zien krijgt dat past bij het team. Een groot voordeel is dat veel informatie visueel is gemaakt. De app is door (minder) ervaren trainers en coaches getest en de reacties zijn zeer positief. Binnenkort zal er een presentatie volgen over het gebruik.

De nieuwe hesjes zijn binnen
Bij de Kick-Off hebben we iedereen al geïnformeerd over de komst van nieuwe hesjes voor de jeugd. Inmiddels hebben we alle hesjes binnen. Deze hesjes kunnen aan beide kanten gedragen worden. Iedere kant heeft een andere kleur. Er zal een kleine vergoeding per lid gevraagd worden voor het hesje. Het hesje wordt persoonlijk eigendom en wordt bij iedere training en wedstrijd, net als een bitje, meegenomen. Voordeel is dat de hesjes iedere week gewassen kunnen worden en niet meer in een kluisje zullen zitten. Meer informatie volgt nog.

Zaaltrainingen in de Hockeydome
Half november zal de Hockeydome weer opgezet worden. Op dit moment zijn we bezig om een trainingsschema voor de zaal te maken. Een behoorlijke puzzel waar met veel dingen rekening gehouden moet worden. We zullen iedereen eind oktober informeren over de trainingstijden. 

Iedereen een fijne herfstvakantie!!

Pascal Claveaux
Hockey Technisch Jeugdmanager / HC Tilburg

Nieuws afbeelding