Ni
wo 26-9

VertrouwensContactPersonen bij HC Tilburg

Misschien is er iets vervelends voorgevallen tijdens een wedstrijd of training, in contact met een medelid, trainer of coach. Wellicht heb je een probleem met iemand en je vindt het lastig dit te bespreken. Loop je rond met een vraag of situatie zoals hier beschreven, dan kun je terecht bij ons als VertrouwensContactPersonen.

HC Tilburg vindt het belangrijk dat je jouw sport in een veilige prettige omgeving kunt beoefenen, in een omgeving waar je je thuis voelt. Het gaat erom dat je plezier beleeft aan de hockeysport, samen met medesporters, coaches, trainers en de supporters langs de lijn. Als dat niet zo ervaren wordt, is het belangrijk dat je een ongewenste situatie kunt bespreken met een betrouwbaar en onafhankelijk persoon.

Daarom heeft HC Tilburg binnen de club twee VertrouwensContactPersonen (VCP) aangesteld: Nelleke Boelhouwer en Esther de Beer. Zij bieden een luisterend oor, behandelen je (verhaal) met respect, werken vertrouwelijk, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp.

Voor meer informatie over de VCP-ers klik hier.

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws