Za
wo 5-9

Inschrijven zaalhockeycompetitie

Ook dit seizoen gaan we de zaalhockey competitie spelen in onze eigen HockeyDome op HC Tilburg. Je kunt je nu (tot en met zaterdag 15 september) inschrijven.

Hoe schrijf je je in voor de zaalcompetitie?
Als je dit jaar competitie in de zaal wilt spelen, moet je je individueel inschrijven. Dat doe je als volgt:

· Log in op de website (rechtsboven, onder login) als lid van HC Tilburg. Je komt nu in team.lisa-is.nl. Hier vul je je inloggegevens in. Als je die vergeten bent, kun je ze op deze pagina ook opvragen.

· Klik Club aan en vervolgens Evenementen.

· Een scherm met Zaalhockey 2018-2019 opent. Je meldt je aan door onderaan op het icoon/onbekend te klikken. Als de icoon groen kleurt, ben je aangemeld. Je krijgt ook dit jaar geen bevestigingsmail van je inschrijving. Als je bovenstaande instructies volgt, kun je erop vertrouwen dat de inschrijving gelukt is.

· Als ouder kun je niet het hele gezin in 1 keer inschrijven. Bij het inloggen dien je dus de inloggegevens te gebruiken van degene die je wilt aanmelden.

Aanmelden via de app

· Aanmelden via de app kan ook. Klik op Meer rechts onderin. Vervolgens op Evenementen. Een scherm met Zaalhockey 2018-2019 opent. Je klikt op Aanmelden en in het volgende scherm op Opslaan en aanmelden. Je inschrijving wordt direct in het volgende scherm bevestigd.

Let op: de uiterste inschrijfdatum is zaterdag 15 september 24.00 uur. Daarna geven we de teams aan de bond door. Als je te laat inschrijft, kun je dus niet meedoen!