Ni
di 21-8

Word jij onze nieuwe lijncoördinator jongste jeugd?

Geachte ouders/verzorgers,

Wij zijn als jongste jeugdcommissie van HC Tilburg (JJC) per direct op zoek naar een enthousiaste, betrokken persoon die als lijncoördinator MUNKEY/trainingsgroep jongste jeugd een belangrijke bijdrage wil leveren als actief lid aan onze commissie en die hun hart heeft liggen bij het hockey van de jongste leden van onze vereniging.

Als lijncoördinator MUNKEY/trainingsgroep jongste jeugd ben je verantwoordelijk voor alle kinderen van deze twee groepen, o.a. aanspreekpunt binnen de jongste jeugd commissie voor ouders/verzorgers, verwerken nieuwe aanmeldingen, inplannen proeftrainingen.

Naast de functietaken organiseren de leden van de JJC ook samen hockey gerelateerde evenementen, zoals o.a. de Kick-Off, het Oliebollekestoernooi, het Paas Top toernooi en het meivakantie evenement.

Lijkt het jou leuk om ons team compleet te maken en er samen met ons voor te zorgen dat de jongste jeugd met heel veel plezier bij HC Tilburg kan blijven hockeyen, neem dan contact op door een mail te sturen naar [email protected]. Je zult dan voor een (kennismakings)gesprek worden uitgenodigd.

Met vriendelijke hockeygroet,

Jaap Kasdorp,
Jongste Jeugd Commissie HC Tilburg - voorzitter