Ni
wo 11-7

Nieuwe spelers Heren 1 stellen zich voor: Dale Hutchinson

Ik ben geboren op 23/10/1993 in mijn geboortestad Cardiff, Wales, waar ook mijn hockeycarrière begon. Ik begon met hockeyen toen ik 8 jaar oud was bij de Cardiff Hockey club. Daar heb ik tot mijn 22ste gespeeld als aanvallende middenvelder / aanvaller.

 

Tijdens mijn carrière bij Cardiff, heb ik mijn eerste cap van Wales gehaald, in Barcelona (2014). Ik studeerde toen ook aan de Cardiff University waar ik afstudeerde in 2015. De daaropvolgende jaren stortte ik me volledig op mijn hockeycarrière waarin ik voor één seizoen naar BH & BC Breda verhuisde. Daarna maakte ik de stap naar Reading Hockey Club.

Deze ervaringen hebben me in staat gesteld om ervaring op te doen op het internationale podium. Inmiddels heb ik 57 caps voor Wales en onlangs in de Commonwealth Games gespeeld. Inmiddels hebben we met Wales promotie gemaakt naar de A-divisie die in 2019 in Antwerpen van start gaat. Vanaf het begin van mijn carrière heb ik als aanvallende speler gespeeld, waar ik mijn snelheid en  technische vaardigheid combineer met goede besluitvorming in het veld.

Bovenstaande ervaringen hebben me de inspiratie en ambitie gegeven om bij een topclub te willen spelen in misschien wel de beste competitie ter wereld. Ik denk dat HC Tilburg de juiste club voor mij is, vooral omdat ik een paar van hun huidige spelers ken en gehoord heb dat de coaching op een extreem hoog niveau is. Ik weet zeker dat dit mij zal helpen om de volgende stap in mijn carrière te zetten.

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws