Ni
vr 6-7

Er staat wat te gebeuren bij HC Tilburg!

Hockey is misschien wel de mooiste sport, voor jong en oud, op topniveau of recreatief, als speler of toeschouwer. Onze club is een prachtige vereniging, een van de grootste hockeybolwerken van Nederland waar we deze sport op alle niveaus en in alle facetten beoefenen. We zijn als HC Tilburg trots op wat velen als het mooiste hockeycomplex van Nederland betitelen. Met bijna 2500 leden en bijna 10.000 fans bouwen we met honderden vrijwilligers en enkele professionele krachten aan de toekomst van HC Tilburg.

Deze toekomst en onze ambitie richt zich op tophockey op het landelijk hoogste niveau in combinatie met breedtehockey in een veilig sportklimaat binnen een gezonde en duurzame vereniging. Overduidelijk zijn Dames 1 en Heren 1 onze vaandeldragende teams; het is onze ambitie dat zij beiden permanent en stevig verankerd zijn in de Hoofdklasse en over een aantal jaren mee kunnen spelen om de prijzen. Dat kan alleen als HC Tilburg verder blijft bouwen aan en investeren in een stevige jeugdopleiding zodat talentontwikkeling leidt tot toekomstige prestaties op het hoogste niveau.

Ik ben trots voorzitter van deze schitterende vereniging. En ik zie het als mijn opdracht om onze ambitie te gaan waarmaken, samen met alle vrijwilligers. In de ontwikkeling van HC Tilburg zijn we- nadat we in 2014 ons schitterende nieuwe complex betraden – toe aan een aantal vervolgstappen. Een daarvan is de opstart van een Business Club voor alle sponsoren en Business Club leden. Hiermee formeren we een B2B netwerk, creëren we op de speelzondagen reuring en halen we natuurlijk de noodzakelijke gelden op om onze ambities te kunnen realiseren. Kloppend hart wordt de Business Club Lounge; de huidige bestuurskamer/Lounge wordt deze zomer helemaal gepimpt en verbouwd tot een ruimte waar sponsoren en Business Club leden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast wordt met ingang van het komend seizoen veld 3 het nieuwe hoofdveld: beter gelegen in de zon, goed zichtbaar vanaf de Bredaseweg én biedt het sponsoren de gelegenheid om de wedstrijden op het nieuwe hoofdveld vanaf het terras en de Lounge te bekijken. Tevens zal het nieuwe hoofdveld ook LED boarding krijgen. Wat je verder nog gaat merken is dat we met ingang van komend seizoen de horeca in eigen beheer gaan exploiteren. Het is onze insteek om nog meer aan beleving en gastvrijheid te gaan werken.

Kortom, er wordt momenteel hard gewerkt aan vele zichtbare en minder zichtbare veranderingen, allemaal om stappen te zetten op weg naar realisatie van onze ambitie. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we jullie hulp hard bij nodig. Ik roep je daarom op om in het komend seizoen de helpende hand uit te steken als we daarom vragen. Samen houden we HC Tilburg draaiend! Het is niet alleen nodig, maar het is ook oprecht leuk én gezellig.

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne zomer en ik kijk uit naar de start van een bruisend en sportief succesvol nieuw seizoen! Tot in augustus.

Met sportieve groet,
Rob Kluyt, voorzitter

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws