To
ma 14-5

Play-offs Dames 1 tegen Leonidas

Op zondag 20 mei speelt Dames 1 hun eerste wedstijd van de playoffs. Zij spelen in een reeks van ‘best of three’ voor een plaats in de nieuwe Promotieklasse. Dit is een nieuwe klasse van 12 teams en komt tussen de Hoofdklasse en de Overgangsklasse.

Omdat Dames 1 de zevende plaats in hun poule van de Overgangsklasse heeft bereikt, strijden zij tegen de nummer zes van de andere poule, het Rotterdamse Leonidas Dames 1.

De eerste wedstrijd op 20 mei is thuis en begint om 12.30 uur. De tweede wedstrijd is op zaterdag 26 mei bij Leonidas en een eventuele derde wedstrijd is ook weer bij Leonidas op zondag 27 mei.

Wij nodigen iedereen uit om Dames 1 aan te komen moedigen bij hun eerste playoff-wedstrijd. Zij kunnen jullie support goed gebruiken. Dus neem spandoeken, toeters en ratels mee en laat van je horen!

Hou echter wel rekening met de drukte. Het is ook de laatste dag van het Internationaal Kruiken Tournament. Ouders halen die dag de deelnemende teams weer op. Dus:

  • Kom zoveel mogelijk met de fiets of met het openbaar vervoer.
  • Alleen met een speciale parkeerkaart mag je parkeren op ons parkeerterrein.

  • Heb je die niet dan mag je parkeren op het parkeerterrein van de Universiteit van Tilburg. Je loopt dan in 10 minuten naar ons complex.

  • Volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaars.

 

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws