Ni
di 9-1

Scheidsrechterscursus start binnenkort

Na de succesvolle scheidsrechterscursus voor de B-jeugd (90% geslaagd!) start binnenkort een cursus voor ouders en coaches samen met senioren en A/B jeugd zonder kaart.

 

Door de terugloop van het aantal (vrijwillige) scheidsrechters is het onvermijdelijk dat meer ouders jeugdwedstrijden zullen gaan fluiten. Dat lijkt een opgave maar velen vinden het fluiten juist een leuke uitdaging.

 

De cursus omvat 3 avonden. Twee avonden van ongeveer anderhalf uur en op de derde avond het examen.

Cursus 1 is op dinsdagavond 23 en 30 januari met het examen op donderdagavond 8 februari.

Cursus 2 is op donderdagavond 25 januari en 1 februari met het examen op donderdagavond 8 februari.

 

Verzoek aan de coaches van jeugdteams

Willen jullie er bij ouders op aandringen om de cursus te volgen (en later natuurlijk zo nu en dan ook een wedstrijd te fluiten).


Verzoek aan de aanvoerders van seniorenteams

Willen jullie medespelers zonder kaart benaderen om deel te nemen aan de cursus en het examen. Fluiten zonder kaart (en dat moeten alle senioren en alle A/B jeugdleden enkele keren per jaar) is namelijk niet toegestaan.


Ook de A/B-jeugd die de kaart nog niet heeft gehaald, wordt nadrukkelijk uitgenodigd. Coaches zelf zijn uiteraard ook welkom.


Opgeven kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Geef daarbij aan voor welke cursus (1 of 2) je echt verhinderd bent en naar welke cursus de voorkeur uitgaat. Afhankelijk van de aanmeldingen worden de cursusdata en tijdstippen definitief bepaald.

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws