Ni
wo 4-10

Wil jij een team sponsoren?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat er leden/ouders zijn die het leuk en nuttig vinden hun kinderen en de teams waarin zij spelen, of waarin de ouders/leden zelf spelen, te ondersteunen door het ter beschikking stellen van een wedstrijdtenue, een trui, een trainingspak etc. Het ziet er mooi uit en geeft een goed een leuke uitstraling.

Voor wat betreft de teamsponsoring dient voldaan te worden aan de volgende regels:Teamsponsoring betreft het ter beschikking stellen van met commerciële opdruk voorziene attributen (alle soorten kleding, sporttassen en wat dies meer zij) aan een team van HC Tilburg.

Sponsoring van een team is alleen toegestaan indien vooraf toestemming is verkregen van (de voorzitter van) de sponsorcommissie. Daartoe dient men een verzoek in te dienen bij de sponsorcommissie met een opgave van de bedrijfsnaam alsmede de contactgegevens van de sponsor(en). Op basis hiervan kan de sponsorcommissie beoordelen of de sponsoring is toegestaan,waarbij als voornaamste criterium zal gelden dat de belangen van de reeds aan de vereniging verbonden sponsoren gerespecteerd worden.

Teamsponsoring middels het wedstrijdtenue is in principe mogelijk voor alle teams (behoudens voor Heren 1, Dames 1 en de jeugdselectieteams aangezien die reeds een verplichting hebben richting de hoofdsponsoren).Daarbij dient er sprake te zijn van het officiële thuis- en uit tenue van HC Tilburg, welke beschikbaar is bij "Club dé Hockey en Golf Specialist”.

Bij de bedrukking moeten de regels van de KNHB in acht worden genomen.Daarnaast dient de bedrukking op de borst zodanig aangebracht te worden,dat ten allen tijde het adidas logo duidelijk zichtbaar blijft. In het kader van de uniformiteit van de bedrukking van de rugnummers, dient de textiel bedrukking uitgevoerd te worden door LO-GO.

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws