Ni
wo 20-9

Versterk jij onze ledenadministratie?

Voor onze vereniging zijn wij op zoek naar vervanging en versterking van onze ledenadministratie. Het gaat om een commissielid senioren/veteranen en een commissielid jongste jeugd.

Onze vereniging kent inmiddels 2500 leden van jong tot oud met diverse lidmaatschappen. Het is de taak van de ledenadministratie om te zorgen dat alle leden met het juiste lidmaatschap en factuur in ons registratiesysteem staan. De ledenadministratie verzorgt tevens de facturatie. De commissie bestaat, inclusief voorzitter, uit 5 personen.

Commissielid senioren en veteranen
Als verantwoordelijke binnen de ledenadministratie voor de senioren en veteranen ben je verantwoordelijk voor de correcte administratie van onze senioren- en veteranenleden. Momenteel heeft onze vereniging ongeveer 750 senioren- en veteranenleden. Je hebt voornamelijk contact met de elftallencomissies en commissie jong senioren en leden zelf per e-mail. De gemiddelde tijdsbesteding is ongeveer 1,5 uur per week.

Commissielid jongste jeugd
Als verantwoordelijke binnen de ledenadministratie voor de jongste jeugdlijn ben je verantwoordelijk voor de correcte administratie van onze jongste jeugd. Onze club kent nu ongeveer 400 jongste jeugd leden. Je hebt voornamelijk contact met de commissie jongste jeugd en leden zelf per e-mail. De gemiddelde tijdsbesteding is ongeveer 1,5 uur.

Heb je interesse om onze commissie te komen leiden of ondersteunen? Stuur dan een e-mail aan [email protected]

HC Tilburg is altijd op zoek naar mensen die af en toe ergens in de organisatie te helpen. Stuur een mail naar [email protected] als je iets voor onze vereniging zou willen doen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws