Ni
di 29-8

De Grote Clubactie komt eraan

Op 16 september 2017 begint de Grote Clubactie weer. Alle F t/m D-leden mogen dan loten verkopen voor onze club. De opbrengst komt ten goede aan de jeugd. In voorgaande jaren zijn er bijvoorbeeld trainings- en wedstrijdmaterialen van gekocht. Als je een lot koopt, maak je kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. Prijzen:
Voor de verkopers zijn er ook dit jaar weer te gekke prijzen beschikbaar. De vijf jongens en vijf meisjes die de meeste loten verkopen, vallen in de prijzen. De hoofdprijs is een prachtige sticktas. Deze wordt beschikbaar gesteld door onze sponsor Club Dé Hockey en Golfspecialist. En er zijn ook weer teamprijzen. Teams die goed verkopen verdienen een bioscoop-uitje. 3-tallen dienen hiervoor minstens 80 loten per team te verkopen, 6-tallen minstens 100 loten per team, 8-tallen minstens 120 loten en D-teams minstens 150 loten per team. 


Tips:
Mag jij zelf loten verkopen, dan heb je misschien wel wat aan deze tips: 
- Begin meteen bij de start op zaterdag 16 september. 
- Ga in je tenue langs de deur, dan weten mensen meteen van welke club je bent. 
- Neem je boekje mee naar de verjaardag van je oma. 
- Leer een leuke truuk en laat die zien als je langs de deur gaat. 
- Ga langs het publiek tijdens een thuiswedstrijd van H1 of D1. Op 17 september spelen de heren tegen Den Bosch, de dames spelen een week later thuis tegen Weert. 


De lotenboekjes worden tijdens de eerste competitieronde op 9 september uitgedeeld aan de coaches. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl. We wensen iedereen veel succes met de verkoop.

Nieuws afbeelding

Reacties

Margo van Berkel

26-9-2017 @ 17:01:12 |Wanneer moeten de boekjes uiterlijk ingeleverd worden?

Reageer op het nieuws