Ni
ma 1-1

Ideeënbus voor een veilig sportklimaat

Bij HC Tilburg streven we naar een veilig sportklimaat (VSK) waar iedereen met plezier kan sporten. We bieden ruimte aan sportiviteit en respect. Voor geweld en intimidatie is geen plek op en rond onze sportvelden. Laten we vooral niet vergeten dat sporten leuk is. Bovendien brengt het mensen samen en het zorgt ervoor dat je gezond blijft. Redenen genoeg om er met zijn allen iets moois van te maken. 


Langs de lijn worden vaak de mooiste ideeën over een veilig sportklimaat geboren. Helaas blijven ze daar vaak ook liggen. Omdat we onze leden, ouders en gasten van HC Tilburg hoog hebben zitten, hebben we daarom een ‘virtuele ideeënbus’ opgehangen. Hier kan iedereen zijn tips, complimenten, klachten en bezwaren kwijt. 

De commissie VSK neemt alle berichten in behandeling. Iedereen die een melding maakt, krijgt binnen vijf werkdagen bericht met uitleg over het vervolg. De commissie streeft ernaar elke vraag of suggestie binnen twee werkweken af te handelen. Dat kan uiteraard ook betekenen dat het vanaf dat moment verder wordt uitgewerkt door een andere commissie. Doel van de commissie VSK is ideeën binnen de organisatie tot leven te brengen. 

Dus heb je een goed plan, een klacht of wil je gewoon eens een schouderklopje uitdelen, stuur dan een mail naar: [email protected]

Wil je meer weten over een veilig sportklimaat, kijk dan even hier: www.sportplezier.nl. Misschien doe je hier ook ideeën op die HC Tilburg naar een hoger niveau kunnen brengen.

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws