Opleidingen

HC Tilburg Topopleidingen: 

HC Tilburg Topopleidingen is de verzamelnaam van drie onderdelen die samen de opleidingsstructuur van HC Tilburg vormen. 
De Willem II Sportklas; de Hockeyacademie en de HC Tilburg Hockeyschool hebben elk hun eigen aanpak en doelgroep. 
De basis van de opleidingsstructuur is het hockeytechnisch beleidsplan welke door Bart Neutkens, samen met de hoofdcoaches van Dames en Heren 1 is ontwikkeld. 

Wil je extra trainen en je techniek verbeteren lees dan hieronder bij welk onderdeel je moet zijn. 


HC Tilburg Hockeyschool: 

Elke woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur kan je deelnemen aan de HC Tilburg Hockeyschool. Onder leiding van hoofdtrainer Joep van de Coelen kan je werken aan je technische en tactische vaardigheden. 

De C en D jeugd traint van 16.00 tot 17.00 
De A en B jeugd traint van 17.00 tot 18.00 

De kosten bedragen € 75,- per 12 lessen. 

Inschrijven kan via [email protected]


De Hockeyacademie: 

Hier trainen twee keer per week de talenten van HC Tilburg. De hoofdtrainer is Thijs Bams. Je kan je hier niet voor opgeven, maar je kan wel worden uitgenodigd als je opvalt bij bijvoorbeeld de hockeyschool. 


De Willem II sportklas: 

HC Tilburg faciliteert de leerlingen van het Willem 2 college die gekozen hebben voor de sportklas. Twee keer per week krijgen deze talenten training van o.a Thijs Bams. 
Wil je hiervoor in aanmerking komen kan je jezelf opgeven via het Willem II college.


Keepersschool HC Tilburg: 

Je hoort het vaak dat keepers het ondergeschoven kindje zijn binnen een club, de eenlingen, gekken die eigenlijk alleen maar een ding willen en dat is dat kleine balletje stoppen, kost wat het kost! Speciaal voor deze helden is de HCT Keepersschool opgericht in augustus 2016, met als doel deze helden te voorzien van goede keeperstrainingen. En dat is gelukt! 

Inmiddels zijn we 2 jaar verder en is de HCT Keepersschool, langzaam een begrip aan het worden in de regio. Vanaf dit seizoen kunnen ook externe keepers zich aanmelden. We hebben beperkte ruimte dus vol=vol. Tevens is er ook senioren training vanaf dit seizoen. 

Wanneer: elke dinsdag bij HC Tilburg op veld 2 (start vanaf 4 september 2018) 
17:00 – 18:00u: Breedte C/D-jeugd 
18:00 – 19:00u: Prestatielijn C/D-jeugd 
19:00 – 20:00u: Breedte A/B-jeugd 
20:00 – 21:00u: Prestatie A/B-jeugd 
21:00 – 22:00u: Senioren 

Wie: alle keepers (alle leeftijden en ook van buiten HCT), maar vol=vol 

Aanmelden via: [email protected] 

Kosten: voor HCT-leden gratis en voor keepers (jeugd en senioren) van buitenaf €25,- per training met een minimum afname van 5 trainingen.