Welkom bij Gastvrij HC Tilburg

De horeca op HC Tilburg wordt verzorgd door Gastvrij! HC Tilburg. Voor een heerlijke cappuccino of één van de heerlijk belegde Italiaanse bollen bent u bij HC Tilburg aan het juiste adres. HC Tilburg onderscheidt zich met een prachtig clubhuis op een idyllische locatie grenzend aan het enige sterrenbos van Nederland. Bij zo'n unieke locatie hoort ook een uitgebreide horecagelegenheid die bezoekers en sporters van HC Tilburg voorziet in een breed scala aan keuzemogelijkheden. Van een gebalanceerde sportmaaltijd tot een eenvoudige tosti, van een Latte Machiato tot een Witte Trappist van de tap, voor jong en oud en voor de topsporter tot de recreant. In al deze facetten kan Gastvrij! HC Tilburg u voorzien. Kijk snel op onze menukaart voor een lekkere daghap of heerlijk belegd broodje. Wij gebruiken uitsluitend verse producten en gerechten van eigen receptuur. Heeft u andere wensen, vraag het gerust aan onze koks.

Teamuitje?
Gastvrij! HC Tilburg biedt ook mogelijkheden voor een etentje met je team. In de loungeruimte of op het grote terras kunnen wij teams, al dan niet met partners of ouders, ontvangen en voorzien van een drankje. Informeer naar onze mogelijkheden en arrangementen zoals een barbecue, ontbijt, lunch of diner. Het prachtige nieuwe clubhuis leent zich ook uitstekend voor grote groepen, scholen en bedrijven die in combinatie met een sportactiviteit op één of meerdere watervelden af willen sluiten met een borrel of diner. Ook het verzorgen van (vergader)lunches behoort tot onze uitgebreide mogelijkheden.

Tip: probeer onze tafelbarbecuetjes eens uit!

Avondkaart en dagelijks wisselende daghappen
Maak ook eens gebruik van onze avondkaart. Deze kaart is samengesteld uit verschillende facetten van alle gebruikers van het multifunctionele complex van HC Tilburg. Als ouder hoeft u niet meer te wachten in de regen of kou. Vanuit het clubhuis kunt u bijna alle velden overzien en ondertussen genieten van een heerlijk kopje thee of juist een lekker glas wijn. U kunt dan ook een van onze heerlijke maaltijden bestellen. Van een simpele daghap, een biefstukje of huisgemaakte runderstoof van eigen receptuur tot een maaltijdsalade of een Pasta Carbonara. Dagelijks kunt u kiezen uit 4 verschillende daghappen variĆ«rend in de prijsklasse van €5 tot €12. Wij kunnen u ook onze weeksalade aanbevelen. Een heerlijke en gezonde maaltijdsalade met seizoensgebonden ingrediĆ«nten.

Openingstijden
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16.00 tot 00.00 uur
Woensdag van 15.30 tot 00.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 19.00 uur (bij evenement tot 01.00 uur)
Zondag van 09.00 tot 20.00 uur (bij Super Sunday tot 23.00u)

Informatie? Heeft u vragen of wil je reserveren? Dat kan via een mail naar [email protected]

Werken bij Gastvrij?
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe krachten voor een avondje door de week of in het weekend. Heb je interesse, stuur dan een berichtje naar [email protected] Het zou leuk zijn als je ons team komt versterken.